Noortje  zoekt een Huurwoning in Tilburg

Noortje zoekt: Een Huurwoning in Tilburg

  • Huurwoning
  • Min. 12 m2
  • Vrouw
  • 22 Per direct

Hi! Leuk dat je dit leest:)
Ik ben Noortje, 18 jaar oud en ga aankomend jaar Liberal Arts & Sciences aan Tilburg University studeren! Ik ben op zoek naar een leuk plekje in Tilburg aangezien ik in Haarlem woon, wat nogal een end is, en ik zou het Tilburgse studentenleven natuurlijk voor geen goud willen missen! Ik hou erg van gezellige avonden, dansen totdat de zon opkomt of lekker een filmpje kijken op de bank, ik vind het allemaal leuk. Er zijn heel veel dingen die ik graag in mijn vrije tijd doe: ik zit op softbal, hou van sporten, speel gitaar, zing, schrijf, teken, en ben sinds kort ook maar begonnen met longboarden. Verder bak ik graag (bananenbroden)
en hou ik van koken. De rommel ruim ik uiteraard achter me op:). Momenteel heb ik een tussenjaar waarvan ik het eerste deel op een college in Amerika heb doorgebracht (om te softballen), en nu zit ik lekker bij een supermarkt achter de kassa. Tilburg wordt weer een hele nieuwe ervaring waar ik erg veel zin in heb:) Ik ben een vrij rustig persoon, maar ook altijd in voor gezelligheid!

Dit was heel kort iets over mij! Ik ben erg benieuwd naar wie jullie zijn en wat jullie zoeken in een huisgenootje. Hoop jullie snel te ontmoeten!

Groetjes,
Noortje

Algemene informatie: Noortje
  Vrouw, 22 jaar